Додати оголошення
Меню
Блог Магазини Про нас Контакти Пошук на мапі
Категорії
Мода та стиль Нерухомість Краса та здоров`я Послуги Дитячі товари Електроніка Хобі та розваги Для дому та дачі Спорт та відпочинок Тварини Будматеріали та інструменти Хэндмейд Транспорт Для Бізнесу Вакансії
Мода та стиль
Нерухомість
Краса та здоров`я
Послуги
Дитячі товари
Електроніка
Хобі та розваги
Для дому та дачі
Спорт та відпочинок
Тварини
Будматеріали та інструменти
Хэндмейд
Транспорт
Для Бізнесу
Вакансії

Політики конфіденційності

Надаючи свої персональні дані Користувач дає згоду на обробку, зберігання та використання своїх персональних даних на підставі ФЗ № 152-ФЗ «Про персональні дані» від 27.07.2006 р. у таких цілях:

  • Здійснення клієнтської підтримки
  • Отримання Користувачем інформації про маркетингові події
  • Проведення аудиту та інших внутрішніх досліджень з метою підвищення якості послуг, що надаються.

Під персональними даними мається на увазі будь-яка інформація особистого характеру, що дозволяє встановити особу Користувача/Покупця така як:

  • Прізвище, Ім`я, По батькові
  • Дата народження
  • Контактний телефон
  • Адреса електронної пошти
  • Поштова адреса

Персональні дані Користувачів зберігаються виключно на електронних носіях та обробляються за допомогою автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка персональних даних необхідна у зв`язку з дотриманням вимог законодавства.

Компанія зобов`язується не передавати отримані персональні дані третім особам, за винятком таких випадків:

  • За запитами уповноважених органів державної влади РФ лише на підставах та в порядку, встановлених законодавством РФ
  • Стратегічним партнерам, які працюють з Компанією для надання продуктів та послуг, або тим із них, які допомагають Компанії реалізовувати продукти та послуги споживачам. Ми надаємо третім особам мінімальний обсяг персональних даних, необхідний лише для надання необхідної послуги або проведення необхідної транзакції.

Компанія залишає за собою право вносити зміни в односторонньому порядку до цих правил, за умови, що зміни не суперечать чинному законодавству РФ. Зміни умов цих правил набирають чинності після їх публікації на Сайті.
 

Цей сайт використовує файли cookies для зручнішої роботи користувачів з ним. Продовжуючи подальше використання Сайту, Ви погоджуєтесь з цим. Докладніша інформація доступна в Політики використання cookie

Зрозуміло
Аукціон завершено
хвилин
секунд
Вибрано
Додати
Аукціон завершено
Приховати параметри
Всі параметри
Ви дійсно бажаєте видалити сторінку?